Poslednja prilika za plasman na Kup: Slede Požarevac i Sokobanja

Poslednja prilika za plasman na Kup: Slede Požarevac i Sokobanja

Sezona domaćeg RODA 3×3 prvenstva Srbije se odavno zahuktala, a kako se bliži još jedno izdanje Kupa Dejan Dimitrijević, tako je i porastao i pritisak, a ne manjkaju ni očekivanja.

Do Kupa, koji će se i ove sezone igrati na Zlatiboru, ostao je još jedan vikend, tokom koga će naši tereni biti postavljeni u Požarevcu i Sokobanji.

Najpre će se u subotu igrati u Požarevcu, u samom centru grada, kod kružnog toka, odnosno na lokaciji koja je poznata kao Gradsko sokače. Zvanično, turnir se u ovom gradu igra po osmi put, a šampion će inkasirati 120.000 dinara, dok će poraženi finalista kući krenuti sa čekom na 20.000 dinara i sa opremom Košarkaškog saveza Srrbije, dok je za trećeplasiranu ekipu obezbeđena oprema saveza.

Dan kasnije, u nedelju, karavan se seli u Sokobanju, na poznatoj lokaciji, kod škole. Pobednik turnira će, kao i na prethodnim iz A kategorije, obezbediti slot za veliko finale u Beogradu, a pored toga, tu je i novčana nagrada na 120.000 dinara. Finalista će pak osvojiti 20.000 dinara i opremu KSS-a, dok će za trećeplasirane ovog puta obezbeđena nagrada od 10.000 dinara i oprema saveza.

Ne zaboravite da je ovo poslednja šansa da ekipe poprave ranking na listi i obezbede učešće u Kupu, ako to nisu ranije učinile, pa je jasno da nas očekuju dva jaka i neizvesna turnira, a vi, ostanite uz nas, jer – na ulici smo najjači.