Kakav kraj sezone! Imamo sve učesnike velikog finala!

Kakav kraj sezone! Imamo sve učesnike velikog finala!

Duga, turbulentna, zanimljiva i kvalitetna sezona, došla je do samog kraja, a poslednjeg vikenda, imali smo čak četiri turnira, na kojima je pružena i poslednja prilika ekipama iz cele zemlje da se izbore za mesto na finalnom turniru koji će biti održan u sredu, 13. septembra.

Igralo se u Novom Sadu, Kosovskoj Mitrovici, Raški i Staroj Pazovi, pa su viđena i neka nova lica, ali su ponovo sa nama i neki raniji asovi.

U Novom Sadu se po tradiciji igralo na Štrandu, a do titule je došla ekipa Užice, koja je u finalu bila bolje od somborskog Jokera, dok je treće mesto pripralo Autokući Sekulić. Šampion je nastupao u sastavu Uroš Luković, Nemanja Žigon, Milan Škundrić i Marko Ilić, a za pobedu u finalu su inkasirali 100.000 dinara, dok je drugoplasirani tim zaradio 20.000.

Četvrti Memorijal Dejan Vasić u Kosovskoj Mitrovici za šampiona je dobio ekipu Caffe caffe, ispred Čačka i No name. Za šampionski tim su igrali Luka Jakšić, Luka Spasojević, Milan Zdravković i Nikola Jakšić, a osvojili su 80.000 dinara, dok je drugolasiranom timu pripalo 20.000.

Zanimljivo je bilo i u Raški, gde je do titule stigao tim Gardoš BetOle, ispred Čačka i ekipe No name. Šampion je zaradio 100.000 dinara, a igrali su Nikola Mihajlović, Petar Panić, Aleksa Raičević i Lazar Popović, dok je drugoplasiranim Čačanima pripalo 40.000 dinara.

Tradicionalni turnir u Staroj Pazovi, ove godine se igrao nešto kasnije, a prvo mesto su osvojili basketaši Autokuće Sekulić. U finalu su Đorđe Petrović, Jovan Antić, Andreja Rajković i Stefan Simić bili bolji od Užica, dok su se na trećem mestu našli igrači tima Čačak. Šampioni su zaradili 100.000 dinara, dok je poraženom finalisti pripalo 20.000.

A sada sledi ono najbolje, veliko finale, ostanite uz nas, jer na ulici smo najjači.