Mrčajevci su novi finalista Srbije! Svilajnac opravdao ulogu sjajnog domaćina!

Mrčajevci su novi finalista Srbije! Svilajnac opravdao ulogu sjajnog domaćina!

Kako odmiče sezona, tako je RODA 3×3 prvenstvo Srbije neizvesnije, samim tim i interesantnije. pa smo i ove nedelje dobili novog šampiona.

Na redu je došao festival u Svilajncu, turnir koji ima dugu tradiciju i važi za jedan od onih sa neverovatnom atmosferom, a u takvom ambijentu, najbolje se pokazao tim Mrčajevci.

Milomir Milošević, Aleksa Milošević, Marko Bakula i Marko Cvijić su veliko finale prvenstva Srbije i ček na 130.000 dinara izborili sa svim pobedama.

Krenuli su ubedljivom pobedom nad ekipom Triple threat, dok je sa Yumisom bilo nešto neizvesnije. U prvoj eliminacionoj rundi su savladali Kragujevac, u okršaju na jednu loptu, a zatim i tim Autoplasc Kockica. U polufinalu su bili bolji od domaćina, ekipe Svilajnca sa 20:15, dok su u finalu savladali Wolves rezultatom 21:17.

Vukovi su turnir završili na drugom mestu, upravo sa tim jedinim porazom u finalu, a inkasirali su 50.000 dinara, uz opremu Košarkaškog saveza Srbije, dok su na trećem mestu domaćini, Svilajnac, i oni su zaradili 20.000 dinara i opremu saveza.

 Narednog vikenda sledi prvi od dva čelendžera, koji će se igrati u Novom Sadu, ali i prvi od dva memorijala u Nišu, pa ostanite uz nas, jer – na ulici smo najjači.