Vukovi se zahuktali! Trijumf ovog puta u Čačku!

Vukovi se zahuktali! Trijumf ovog puta u Čačku!

Onaj ko je oprao ruke u Moravi, mora biti odličan šuter – u Srbiji rečenica koja se najčešće pominje kada se govori o igri pod obručima u Čačku, a baš tamo su danas bili postavljeni naši tereni.

Sezona polako ulazi u finiš, te je na redu došao i Čačak, koji važi za jedan od jačih domaćih turnira. Tereni su bili postavljeni na Trgu Ustanika, a do borbe za titulu stigli su Vukovi i Mrčajevci.

Ekipa Vukova u polufinalu je imala neočekivano teškog rivala. Iskusni Vukovi su voljom žreba išli na reprezentaciju Srbije do 18 godina, koja je i te kako pokazala da je budućnost ovog sporta svetla, ali su na kraju poraženi sa 21:19. U drugom polufinalu, Mrčajevci, koji tokom većeg dela sezone igraju u završnici, bili su bolji od gosta iz Azerbejdžana, ekipe Bakua sa 22:16.

Na kraju neverovatne borbe, titula je pripala Vukovima, koji se polako, ali sigurno ističu kao najkonstantnija domaća ekipa. U finalu su tim Mrčajevci savladali sa 19:16, pa Ivan Nedeljković, Minja Todorović, Marko Šinik i Lazar Lugić slave još jedno prvo mesto, koje je ovog puta nagrađeno i čekom na 100.000 dinara.

Treće mesto, na kraju je pripalo fenomenalnoj reprezentaciji Srbije do 18 godina, koji su trijumfovali pak u konkurenciji juniora.

Ni četvrtfinalna faza nije bila naivna, koliko je snažan turnir na Zapadnoj Moravi, govori i podatak da su neki od favorita eliminisani u prvoj nokaut rundi, poput Loćike, Svijalnca, pa i ekipa MVP-a i MR. Cleanera.

I ovaj turnir je održan u saradnji sa našim velikim prijateljima – Roda, pivo Laško, Intersport i Triglav osiguranje.

U nedelju se tereni sele u Sokobanju, ostanite uz nas, jer – na ulici smo najjači.