Vukovi kompletirali vikend još jednim trijumfom! Sjajni i u Palanci

Vukovi kompletirali vikend još jednim trijumfom! Sjajni i u Palanci

Ovog vikenda, RODA 3×3 karavan posetio je dve destinacije, a nakon Vrnjačke Banje, vrhunski basket gledali smo i u Smederevskoj Palanci, a trijumfovali su basketaši ekipe Wolves.
Nakon što se u Vrnjačkoj Banji našla u finalu, Loćika je na dobrom putu i u Palanci pošto je stigla stigla osmine finala, ali je tu zaustavljen od 4 Pika, koji se dalje bori protiv Osmice.
Kao što znate, Wolwes je osvojio Vrnjačku Banju, a sada je stigao do 1/4 i u Palanci, gde ih čeka AK Sekulić. Džakovi i Potpuno Svejedno su treći par, a u poslednjem 1/4 sastaće se Svilajnac i Anonimusi.
Ubrzo nakon toga dobili smo i polufinaliste. Vukovi su opravdali ulogu favorita i došli do polufinala, a tamo su eliminisali Svilajnac, rezultatom 21:15. Drugi polufinalni par činili su basketaši Potpuno Svejedno i 4 Pika, a do finala i borbe za trofej stigli su igrači Potpuno Svejedno koji su slavili rezultatom 19:18.
U finalu, Wolves je opravdao ulogu favorita, te su sa 21:13 savladali ekipu Potpuno Svejedno, koja je postigla veliki uspeh plasmanom u finale. Treće mesto pripalo je ekipi Svilajnac.
Wolves je u odnosu na turniru u Vrnjačkoj Banji igrao sa jednom izmenom, te je Marko Šinik zamenio Đorđa Kostića, uz standardne Ivana Nedeljkovića, Minja Todorović i Lazar Lugić.
Budite uz nas i narednog vikenda, jer – na ulici smo najjači!