Vrhunski basket stiže u Kragujevac na Trg Radomir Putnik!

Vrhunski basket stiže u Kragujevac na Trg Radomir Putnik!

Nova sezone je već krenula na sve popularnijoj i prestižnijoj 3X3 basket sceni Srbije, koja će sasvim sigurno doneti nova uzbuđenja na samim terenima, ali i upotpunjenije sadržaje oko njih. Već u subotu, 11.maja, na Trgu Radomira Putnika u Kragujevcu, održaće se profesionalni turnir „A“ kategorije u sklopu RODA 3X3 prvenstva Srbije. Još od ranije je poznato da su takmičenja u šumadijskoj prestonici u kategoriji najkvalitetnijih, koja bude veliko intresovanje, učesnika, ali sasvim sigurno posetioca, koji će prvi put moći da prate nadmetanja u strogom centru grada na Trgu Radomira Putnika.

– Dolazimo na neko uobičajno mesto kada su u pitanju 3X3 sportske discipline i posebno mi je drago što će Trg Radomira Putnika u tom nekom sportsko – takmičarskom delu „otvoriti“ basket, koji je i začetnik kategorije uličnih sportova u našoj zemlji. Ovo je i jedna od manifestacija kojom mi dobrinosimo da se obeležava Đurđevdan – Dan grada Kragujevca, razlog više da se stvori sveukupno ambijent kakav do sada nije viđen i o kome će se dugo pričati. Uz praćenje izuzetno kvalitetnih mečeva, publika će moći da uživa i u brojnim dodatnim sadržajima i u nekima od njih oproba i svoja umeća. Dobra zabava je zagarantovana, kategoričan je Nenad Tanasijević, direktor 3X3 organizacije.

Celokupna dešavanja biće prenošena na zvaničnom YouTube kanalu KSS, a kadrovi iz Kragujevca će se naći i u direktnom prenosu u programu RTS-a i programskim platoformama ove kuće.

Prijave za ekipe vršiće se posredstvom fiba sajta na linku – https://play.fiba3x3.com/events/ee43ed94-804d-44ac-a46c-71accde5e6a9

Dodatna pitanja oko prijava na e-mail adrese: 3x3serbia@gmail.com, a informacije se mogu dobiti i pozivima na brojeve telefona 0600800444 i 0603477774.

Važno za sve učesnike jeste da moraju da poseduju potvrdu, ne starijom od šest meseci u odnosu na termin turnira, o izvršenom lekarskom pregledu, odnosno, u suprotnom potpisanu izjavu da nastupaju na sopstvenu odgovornost. Već prijavljena ekipa može otkazati nastup, ali najkasnije do 24 časa pre početka takmičenja, u suprotnom slede finansijske sankcije, ali i suspenzija do izvršene uplate kazne u visini od 50% od kotizacije. Takođe bitno je i da ne postoje neizmirene obaveze iz neke od prethodnih sezona, takođe su neke od novina u nedavno početoj 3X3 basket sezoni.