Vreme je za spektakl: Veliko finale donosi šampiona Srbije!

Vreme je za spektakl: Veliko finale donosi šampiona Srbije!

Vreme je da se poravnaju računi i da nakon više nego uzbudljive sezone, Srbija dobije šampiona u basketu 3×3.

Turbulentna sezona Roda 3×3 prvenstva Srbije, koju je obeležila nekolicina novih ekipa, okončaće se u velikom finalu koje će igrati najboljih 16 ekipa, a nadmetaće se za prestižno zvanje i slot mastersa u Pragu.

Početak finalnog turnira zakazan je za 16.00 sati, a šampion će pored slota za Prag, osvojiti i ček na 240.000 dinara, kao i Roda vaučer na 50.000 dinara. Finalistu očekuje 65.000 dinara i Roda vaučer na 30.000 dinara, a trećeplasiranom pripada 45.000 dinara i Roda vaučer na 20.000 dinara. Takođe, biće nagrađena najbolje rangirana ekipa u regularnom delu sezone, a ček je na 50.000 dinara.

Oni koji su pomno pratili sezonu mogli su da vide brojna nova lica, kao I mnogo uzbudljivih mečeva, novih destinacija i potvrdu teze da smo najjači na ulici.

Ove sezone pojavilo se i nekoliko novih ekipa, u čijem sastavu su mladi igrači. Anonimusi i ekipa Wolves su prikazali verovatno i najviše. Međutim, tu si i standardni timovi poput Pirota, Uba, Limana, Novog Sada…

Svi učesnici velikog finala su: Ub, Liman, Ralja, Pirot, Čuka, Sremska Mitrovica, Anonimusi, Autokuća Sekulić, Wolves, Batajnica, Prašina, Кonjarnik, Banjica, Aranđelovac, Tropa de Elite i Кrupanj.

Jasno je da nas čeka pravi spektakl i da je ovo turnir koji se ne propušta. Titulu šampiona brane basketaši Limana, koji će ovog puta igrati u nešto drugačijem sastavu, ali nema sumnje da će dati sve od sebe da odbrane naslov prvaka.

A, da li će u tome i uspeti – ostaje da vidimo.

Dođite na Trg republike i uživajte u najboljem basketu!