Užice nastavlja dominaciju – drugo mesto i titula u jednom vikendu!

Užice nastavlja dominaciju – drugo mesto i titula u jednom vikendu!

Do sada smo već naučili da kada lopta počne da tapka u Srbiji – nastane pravi basketaški šou, koji traje nekoliko meseci!

Ovog vikenda RODA 3×3 karavan zaustavio se u Smederevu i Lazarevcu, gde smo imali priliku da uživamo u vrhunskim utakmicama i sjajnim basketaškim potezima.

Pa, krenimo redom:

Najpre smo se našli u Smederevu, gde je održano četvrto izdanje basket turnira, a drugo po redu koje pripada A kategoriji, što je ovaj grad apsolutno zaslužio. U skladu sa tim, videli smo pravi basket spektakl, a titulu najbolje ekipe osvojili su basketaši Hangzhou, koji su u velikom finalu slavili protiv tima 3×3 Užice rezultatom 22:15. Uz titulu, pripao im je i ček na 120.000 RSD, dok je poraženi finalista nagrađen sa 40.000 RSD i sportskom opremom KSS.

Već sledećeg dana RODA 3×3 karavan se preselio u Lazarevac. Da stvar bude još zanimljivija – ekipa Užice je još jednom pokazala da ove sezone i te kako možemo ozbiljno da računamo na njih, pa su se i na ovom turniru našli u finalu. Ovog puta – došli su i do titule, pošto su u finalu pobedili Krupanj rezultatom 21:19.

Naravno, i oni su nagrađeni vrednim nagrada, pripao im je ček na 100.000 RSD, dok je basketašima Krupnja pripao ček na 20.000 RSD i oprema Košarkaškog saveza Srbije.

Ovog vikenda imali smo priliku da gledamo fantastičan basket, a verujemo da nas isto čeka i narednog, kada se RODA karavan seli u Čačak i Pančevo.