Spektakl u Inđiji: Zmajevi su se vratili na velika vrata!

Spektakl u Inđiji: Zmajevi su se vratili na velika vrata!

Znamo da ste navikli da u prvenstvu Srbije nema pauze, pa smo i ovog vikenda bili vredni i nakon Vrnjačke Banje, posetili i Inđiju, a tamo su trijumfovali basketaši Zmajeva.

Nakon neizvesne i sjajne grupne faze, na programu su bili polufialni dueli. Iz grupe A, do plasmana među četiri ekipe, plasirali su se Zmajevi i Podgorica Kodio, dok su iz B grupe dalje prošli Autokuća Sekulić i Batajnica.

Prvi su do finala stigli Zmajevi pobedom nad Autokućom Sekulić rezultatom 21:17. Borbu za titulu izborila je i ekipa Podgorica Kodio, pobedom nad Batajnicom sa 22:17. Imali smo priliku da gleamo vrlo neizvesne i uzbudljive mečeve, baš kako su nas basketaši i navikli.

Odličnu igru na celom turniru Zmajevi su potvrdili i u finalu, te stigli do nove titule rezultatom 21:19 i potvrdili da su se vratili na velika vrata.

Šampionu je pripala novčana nagrada od 70.000 dinara, dok su Podgpričani inkasirali 20.000 dinara, a trećeplasiranoj Batajnici pripalo je 10.000 dinara.

Naravno, vremena za pauzu nema, pa smo 18. jula već u Subotici. Kao i uvek, live prenos moći ćete da pratite na zvaničnom YouTube kanalu Košarkaškog saveza Srbije, ali toplo preporučujemo da se nađete na licu mesta!