Od spektakla do spektakla: Za vikend u Banatskom Karlovcu i Banovcima

Od spektakla do spektakla: Za vikend u Banatskom Karlovcu i Banovcima

Nakon što je RODA karavan gostovao u Krupnju i Lapovu, slede nove stanice, a to su Banatski Karlovac i Banovci.

U subotu, 7. avgusta tereni će biti postavljeni upravo u Karlovcu, koji će po drugi put organizovati turnir u okviru RODA prvenstva Srbije.

Na Otvorenim terenima u gradu igraće najbolje ekipe u seniorskoj konkurenciji, a šampion će osvojiti 100.000 dinara. Finalisti pripada 20.000 i oprema saveza, dok trećeplasiranoj ekipi sleduje oprema Košarkaškog saveza Srbije.

U nedelju će u karavanu debitovati Banovci. Na otvorenim terenima Kablar, biće postavljen i naš karavan, a bićemo gosti mnogih šampiona koji potiču iz ovog mesta.

Naime, u pohod na svetske titule iz Banovaca su krenuli Marko Dugošija, Nikola Vuković, ali i Dejan Majstorović. Takođe, Banovci se mogu pohvaliti i trenerom reprezentacije, Danilom Lukićem.

Šampiona u seniorskoj konkurenciji očekuje 120.000 dinara, drugoplasiranog 40.000 i oprema, dok će treća ekipa u Banovcima osvojiti opremu Košarkaškog saveza Srbije. Nagradni fond za juniore ovog puta iznosi sav prihod od kotizacija.

Prijave za oba turnira su i dalje otvorene, a osvajači prvog mesta će takođe obezbediti i učešće u velikom finalu prvenstva Srbije.