Ko će biti šampion Srbije? Ub nije tu, Krupanj brani tron, evo ko napada

Ko će biti šampion Srbije? Ub nije tu, Krupanj brani tron, evo ko napada

Neverovatna sezona je za nama. Nakon nešto više od četiri meseca basketa po Srbiji, došao je dan i za veliko finale. Najbolji timovi i šampioni turnira koji su održani od Kosovske Mitrovice, do Subotice, preko Krupnja i Zaječara, ali i nestvarnog basketa u nesvakidašnjim uslovima, u kazneno-popravnoj ustanovi – Zabela, Beograd je danas domaćin duela za titulu, ali i slota za Masters u Parizu.

Iako su izborili učešće, na Trgu Republike danas nema prve ekipe sveta, Uba, zbog komplikacija pri povratku sa turnira iz Portorika. Iako je srpska publika time ostala uskraćena u predstavi nekih od najboljih basketaša sveta, ali i trojice od četvorice zlatnih reprezentativaca, i dalje ima dovoljno ekipa koje priređuju doživljaj za navijače.

Titulu brane braća Vesković, Edin i Alen, Milan Milošević i Filip Pejović, koji su u prošloj sezoni nastupali za tim Ralja, ali su potom promenili naziv u Krupanj. Tu je i Pirot, kao i Dunav, pa je spektakl na Trgu zagarantovan, a vi imate dovoljno vremena da nam se priključite od četvrtfinalne faze, koju su izborile sledeće ekipe:

Parovi četvrtfinala:

HotelSunce Sokobanja – Wuxi

Galens – Pirot

Partizan – Krupanj

Krupac – Dunav Moneyball

I ovaj, poslednji turnir u nizu, održava se uz pomoć velikih prijatelja – Triglav osiguranje, RODA, pivo Laško, Intersport.

Ostanite uz nas, jer – na ulici smo najjači!