Hotel Sunce do podviga – Srbija stala u finalu
Foto: 3x3serbia

Hotel Sunce do podviga – Srbija stala u finalu

Basketaši ekipe Hotel Sunce, slavili su u Lapovu.

Na drugom turniru ovog uspešnog vikenda, tim u sastavu Miloš Marinković, Aleksa Ristić, Nikola Tašić i Marko Loncović, stigao je do važne poebde i slota za veliko finale Srbije. U poslednjem meču na turnriu, savladali su mladu reprezentaciju Srbije, do 23 godine, koja je juče u Požarevcu upisala trijumf, te su označili kraj uspešnih priprema pred početak Mediteranskih igara. Rezultat finalnog meča bio je 22:15. Treće mesto zauzeo je tim Yaris Gang.

Šampion se može pohvaliti i ubedljivom pobedom u polufinalu, kada su sa 22:12 eliminisali neugodni Yaris Gang, dok je Srbija sa 21:12 bila bolja od tima KV.

Četvrfinalni dueli su bili nijansu neizvesniji, barem kada su u pitanju finalisti.

Hotel Sunce je rezultatom 21:18 savladao ekipu Svilajnca, najveće iznenađenje jučerašnjeg dana, dok je Srbija sa 21:17 bila bolja od Muzika. KV je u najneuzvesnijem susretu dana savladao GardošBetOle, 21:20, a Yaris Gang tim Mrčajevaca, 18:16.

I dok će mlada ekipa Srbije biti na Mediteranskim igrama, seniori su otputovali na Svetsko prvenstvo, a RODA prvenstvo Srbije se nastavlja idućeg vikenda, kada će karavan biti u Kladovu.

Hvala našim prijateljima, Rodi, Triglav osiguranju, Intersportu, Laškom i KSS-u na sjajnom vikendu. Vidimo se narednog, jer na ulici smo najjači.