Basket 3×3 se vraća u Srbiju: Novi turnir u opštini Rekovac!

Basket 3×3 se vraća u Srbiju: Novi turnir u opštini Rekovac!

Basket sezona u Srbiji je zvanično završena, ali lopta i dalje tapka na terenima. Ponekad iza zgrade, a ovog puta na sjajnom novom turniru.

Turnir koji nas očekuje održava se u opštini Rekovac, a predstavlja simbol početka revitalizacije Levča.

Pod pokriviteljstvom organizatora ovog turnira Miroslava Kneževića i njegove kompanije Elgra Vision, predsednika opštine Rekovac Aleksandra Đorđevića, predsednika mesne zajednice Loćika Dragoslava Lazarevića, vlasnika i direktora kompanije APS Nenada Spasića kao i mnogih drugih, održaće se pravi basket spektakl.

Cilj je da turnir postane tradicionalan i da, osim toga što će se organizovati svake godine pred proslavu dana Opštine Rekovac, on postane i kvalifikacioni turnir za dalja 3×3 takmičenja.

Dakle, jasno je da nas čeka pravi basket spektakl, a neke od najpoznatijih srpskih ekipa su se već prijavile za takmičenje.

Turnir će se održati 16. oktobra, a kao i uvek – obezbeđene su sjajne nagrade. PRvoplasirana ekipa biće nagrađena čekom od 150.000 RSD, dok će drugoplasiranom timu pripasti 50.000, a trećeplasiranom 40.000 RSD.

Svi oni koji žele da se takmiče, više informacija mogu dobiti na play.fiba platformi, a oni koji žele da uživaju u pravom uličnom basketu – neka posete novo mesto na basketaškoj mapi Srbije.