Sportska podloga – ENLIO

3.400,00 RSD

Kupovina specifične profesionalne podloge terena koja je namenjana za basketu 3×3. Zvanični FIBA 3×3 teren sa licencom. Najpoznatijeg svetskog Proizvodjača ENLIO, inače zvanične FIBA 3×3 podloge. Dimenzije jedne kocke su 30,48×30,48 cm dibljina 1,45cm. Ukupna zahtevana površina za jedan ceo basket teren je 192 m2   . Cena terena je 3400 dinara po kvadratnom metru. Način montaže klik-klak sistemom. Sadrši u sebi stabilizatore što ne možete naći kod proizvodjača i prodavaca na domaćem trćištu. Takodje je po svojim karakteristikama mnogo elastičniji što garantuje duže vek trajanja. Potrebno je oko 2 sata za montažu i oko 6 ljudi.

Boje: crvena,plava,siva,zelena,žuta. Rok isporuke 60 dana. Zahvet za kraćim rokom je moguć ali povećava cenu.

Cena po kvadradu je 29 evra + PDV.

Garantujemo da ne mozete naći jeftiniji i kvalitetniji proizvod ove vrste.

Više informacija pronadjite ovde – Brošura

Inače ukoliko želite da kuputi sportsku podlogu ?

Slušajte samo profesionalce i ekstperte koji će vam pomoći u tome. Naše iskustvo od preko 13 godina rada i održanih preko 700 sportskih turnira na različitim podlogama za basket i fudbal daju nam za pravo da vas najstručnije savetujemo koja je podloga u zavisnosti od vaših potreba i budžeta najbolja za vas.

U svojoj ponudi imamo različite proizvodjače iz celog sveta koji su sertifikovani sa naše strane i stojimo vam na raspolaganju za sva pitanja i savetovanja kako bi izabrali najbolji teren za vas.

Opis