Prijavi se na seminar sudija i trenera i uči od najboljih!

Prijavi se na seminar sudija i trenera i uči od najboljih!

Velika nam je čast i zadovoljstvo da pozovemo sve domaće sudije i trenere na veliki seminar, koji će se 15. jula održati u Kragujevcu.

Možemo se pohvaliti da će seminarom, koji zajedničkim snagama organizuju 3×3 Srbija i Košarkaški savez Srbije, predavanje sudijama drži jedini srpski licencirani FIBA instruktor za sudije, Jasmina Juras.

Takođe, trenerima će savete deliti reprezentativni treneri Danilo Lukić i Marko Ždero, koji su nedavno doneli zlato sa Svetskog prvenstva sa seniorskom reprezentacijom, a samo nekoliko dana kasnije, veliki uspeh učinili su i na Mediteranskim igrama, osvajanjem srebrne medalje.

Ideja seminara je da se domaćim 3×3 sudijama pruži prilika da od FIBA 3×3 instruktora, Jasmine Juras, nauče ili dodatno osveže detalje vezane za njihovu profesiju i da nakon detaljnog predavanja provere svoje trenutno znanje tako što će odraditi test koji će takođe Jamina nadgledati.

Učešće domaćim sudijama i trenerima je besplatno.

Takođe, pozivamo i sudije i trenere iz regiona da učestvuju, a za sve dalje uslove i inforamcije, potrebno je da se obrate na mejl 3x3serbia@gmail.com

Predavanje će se održati u prostorijama Ekonomskog fakulteta u Kragujevcu, sa početkom u 16:45, te nas uvodna reč očekuje već od 17 sati i imaće je Dejan Đokić ispred Košarkaškog saveza Srbije, Miodrag Ličina jedan od najiskusnijih domaćih sudija i Nenad Tanasijević ispred 3×3 Srbija.

Predavanje:

Od 17.15h do 19.15h

Pauza od 18.00 do 18.15h i od 19.15 do 19.30h

Testiranje sudija od 19.30 do 20.30h

Treneri su u mogućnosti da prisustvuju predavanju za sudije nakon čega (u 19.15h) prelaze u sportsku halu II gimnazije (preko puta fakulteta) gde će praktični deo trenerske obuke voditi predavači Marko Ždero i Danilo Lukić (od 19.30 do 20.30h).

Ostanite sa nama, jer na ulici smo najjači!