Održan turnir u Kosovskoj Mitrovici: Restoran Hill Top odneo pobedu

Održan turnir u Kosovskoj Mitrovici: Restoran Hill Top odneo pobedu

Roda 3×3 prvenstvo je po peti put imalo svoju stanicu u Kosovskoj Mitrovici.  Turnir je i ove godine nosio naziv Memorijal „Dejan Vasić.  U finalu je bila bolja ekipa Restoran Hill Top koja je savladala Skopje Kino Vlae rezultatom 19:14.

U Hali sportova u Kosovskoj Mitrovici na ovom turniru učestovalo je 11 ekipa od kojih su dve iz Makedonije: Restoran Hill Top, Skopje Kino Vlae, 3×3 tupperware, Borsalino, 3×3 RWA, Balsumirani, TNT ekipa, Crypto caffe, 3×3 Mokra Gora, Bro i pobro, Fast food Asterix.

U četvrtfinalu smo gledali Skopje Kino Vlae protiv 3×3 Mokra Gora (19:13),  Bro i pobro –  Balsumirani (19:9), Crypto caffe – Fast food Asterix (18:15)  i Restoran Hill Top- Borsalino (21:12).

U prvom polufinalnom meču je bilo neizvesno, ekipa Skopje – Kino Vlae je savladala Bro i pobro rezultatom 21:20, dok je u drugom polufinalnom duelu Restoran Hill Top ubedljivo pobedio Crypto caffe (21:13).

U spektakularnom finalu snage su odmerile ekipe iz Srbije i Makedonije , Restoran Hill Top i Skopje Kinoa Vlae.  Na kraju pobednik ovog turnira je  bila ekipa Restoran Hill Top koja je osvojila nagradu u vrednosti od 100.000 dinara, dok su drugoplasirani dobili 20000 i 3×3 KSS majice.

Marija Nešković