NOVA TITULA ZA PIROT: Pokorena i Vrnjačka Banja, selimo se u Inđiju!

NOVA TITULA ZA PIROT: Pokorena i Vrnjačka Banja, selimo se u Inđiju!

RODA 3×3 karavan nema vremena za pauzu, pa smo ove subotice posetili Vrnjačku Banju, a tamo smo imali priliku da uživamo u vrhunskom basketu.

Zbamo da ste navikli da na našim turnirima gledate najbolju igru, pa je tako i ovog vikenda.

Na terenu su se našli neki od najboljih srpskih ekipa, a nakon vrlo uzbudljive grupne faze, usledila je i eliminaciona borba. U četvrtfinalu su se najbolje pokazale ekipe Prota, Špeda, Sremske Mtrovice i Zmajeva, koji su se prethodnog vikenda vratili na basket scenu na velika vrata.

Usledila su i polufinala, a tu smo zaista videli maestralne poteze. Pirot je opravdao ulogu favorita na ovom turniru i bez mnogo muke pobedio Šped rezultatom 21:14, a nešto neizvesnije bilo je u duelu Zmajeva i Sremske Mitrovice.

 

Mitrovčani su se bolje snašli i pobedili 16:12, te ostvarili plasman u veliko finale. Kako to obično biva, svako finale na terenima širom Srbije donosi sjajno uzbuđenje i izuzetan kvalitet basketa.

Pirot, odnosno nekadašnja ekipa Zemuna, je stavila tačku na sjajne partije u Vrnjačkoj Banji i sasvim zasluženo slavila i u finalu. OVog puta rezultat je bio 21:13.

Naravno za to su nagrađeni čekom na 100.000 dinara, dok je poraženom timu pripalo 20.000 dinara i oprema Košarkaškog saveza Srbije.

Ipak, to nije sve. Kao što smo rekli, vremena za odmor nema, pa se RODA karavan već u nedelju seli u Inđiju, pa i tamo očekujemo najbolje basketaše koje naša zemlja ima.

Budite sa nama za najnovije informacije!